Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

Backup af din mobil

Go down

Backup af din mobil

Indlæg  Admin/Martin84 on Søn 1 maj - 3:53

Backup af din mobil

Backup af din mobil er en god ide. Du har flere muligheder for at lave backup af flere forskelling ting.

Nedenstående forklarer hvad de forskellige programmer gør, og i menuerne til venstre findes guides, der forklarer hvordan de anvendes (under opbygning)

Titanium backup
som laver backup af dine installerede programmer på mobilen, og data.
Den findes i en Lite og en Pro udgave. De kan det samme, men i Pro-udgaven slipper du for at skulle trykke accepter for at installere hvert program, det kan være lidt irriterende hvis du har 150 apps der skal gendannes. Tro mig, vi har prøvet det :-)
Den er god at bruge hvis du vil installere en ny ROM. Dermed kan du installere den nye ROM og bagefter gendanne dine spil og programmer med tilhørende data (kalendere, savegames, m.v.). I den nyeste version af Android 2.2, gendanner android dog automatisk programmer og spil du har hentet fra marked, så der kan den virker overflødig, men android gendanner ikke din savegames fx, så nøjes evt kun med at tage backup af dem, hvis du har erfaring med at android fint gendanner dine programmer. Backup-data gemmes på sd-kortet, så skifter du kortet, vil du ikke kunne finde din backup-detaljer


Nandroid backup
som laver backup af hele telefonen, inkl. ROM og cache.
Den er god hvis du skal installere en ny ROM, som du ikke helt har tiltro til, eller som er ny, og du derfor aldrig har prøvet før og gerne vil have muligheden for hurtigt at komme tilbage til din gamle ROM uden det store arbejde, hvis ikke du bryder dig om den nye ROM. Du kan derfor ikke anvende den ligesom Titanium backup, hvis du har installeret den nye ROM og gerne vil gendanne dine spil og programmer.
Vi kender kun Nandroid fra HTC, og kan derfor på nuværende tidspunkt ikke sige om den også findes ved Sony Ericsson, Motorola, Samsung, m.v,

Text Bank
Text bank anvendes til at lave backup af dine sms'er. Så i tilfælde af at din tlf skal erstattes eller du får en ny, så kan du gendanne dine sms'er til din android-mobil med det sd-kort som backup'en er gemt på.

Backup Call history
Med dette program kan du lave backup af din opkaldshistorik. Indgående, udgående og ubesvarede opkald.

Android Backup
Android gemmer selv dine tlf-numre, kalenderbegivenheder, og programmer, hvis du har givet tilladelse til dette. Du vil første gang du tænder mobilen bliver spurgt om du vil acceptere at google tager backup af dine informationer og programdata, her er der tale om disse. Du kan tjekke om det er aktiveret ved at gå ind i indstillinger -> fortrolighed. Er der flueben ved sikkerhedskopier, så er du sikker, ellers anbefaler vi du sætter flueben. Det er samtidig nødvendigt når du opretter en ny kontakt, eller kalenderbegivenhed, at du vælger at denne skal gemmes på din google-konto. Det gør du ved at vælge din email som placering for hvor kontakten fx skal gemmes.

Du skal dog være opmærksom på at google ikke nødvendigvis tager backup af alle dine data. Dvs. gemte spil fx ikke bliver gemt. Ligedan bliver din opsætning for baggrund og hvilke widgets du har valgt at anvende på din hjemmeskærm heller ikke gemt, i så tilfælde kan du anvende Titanium backup, hvis du ønsker at gemme disse, men hvis du kun har planer om at anvende standard rom's, vil du ikke få brug for dette, da android ikke sletter noget, når den opdateres.

_________________
Mvh.
Martin

avatar
Admin/Martin84
Admin
Admin

Antal indlæg : 97
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : THY

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum