Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

Valg af tastaturer

Go down

Valg af tastaturer

Indlæg  Admin/Martin84 on Søn 1 maj - 4:56

Swiftkey tastaturSwiftkey er et forholdvis nyt og intuitivt tastatur, i hvert fald på dansk, som benytter sig af endnu en ny indtastningsmetode. Godtnok taster man i starten på hvert enkelt bogstav, som man normalt vil gøre på et standard tastatur, men dette tastatur er intelligent. Det lærer dit sprog og skrivemåde at kende med tiden og gætter hvilke ord du vil skrive.

Det fungerer ved at du har dit normale tastatur. Herover har du en række ordforslag, som kan være en god begyndelse på en ny tekstbesked, eller fortsættelse heraf, som indtastningen skrider frem.

De første ord der bliver foreslået kunne derfor være "Hej, Det, Jeg", hvoraf du vælger den ønskede. Plejer du at starte dine tekster med andre ord, lærer den det på kort tid, efter nogle ganges brug. herefter kunne den foreslå, "'punktum', skat, 'et navn'". Hele tiden prøver den at gætte hvad det næste ord skal være, i forhold til tidligere indtastninger og prøver at gætte dine vaner.

Vi må sige det fungerer rigtig godt. Det er lykkedes at skrive en helt besked, kun ved valg af de ord der bliver foreslået, og det går rigtig hurtigt når den først har lært dig at kende og omvendt ;-)

Gætter den ikke det rigtige ord du vil bruge, kan du indtaste det første og måske andet bogstav i ordet, og det rigtige forslag vises.


________________________________________________________________________

SwypeMuligvis det mest intuitive tastatur. Indtastningen foregår på en helt ny måde, hvor du vælger det bogstav dit ord starter med, hold fingeren og trækker den rundt til de andre bogstaver. Når du har været forbi alle bogstaver løfter du fingeren og telefonen gætter selv hvad du vil skrive, er der flere valgmuligheder, får du en dropdown-menu hvor du vælger det ord du vil bruge. Når du vil skrive et nyt ord, gentager du processen, Swype laver selv mellemrum og store bogstaver i navne. Det fungerer også med apostroffer, hvor du bare "slider" fingeren igennem disse også, så finder telefonen selv ud af det.
Designet af tastaturet er rigtig flot, og præcissionen er god. Hvis ikke du kan lide at "slide", kan det også anvendes efter den traditionelle vis.
Kan hentes i vores dropbox.


________________________________________________________________________

Scandinavian keyboardDette tastatur anvendes som full QWERTY. Det har et fint design, og alle danske bogstaver er med. Den bliver opdateret konstant, og er anvendt af mange.
Den kan hentes gratis fra marked.


________________________________________________________________________

SlideITDette keyboard er baseret på en ny tænkemåde for hvordan indtastningen foregår. Man slider sin finger hen over de bogstaver man vil anvende i et ord, hvorefter den foreslår de ord du kan danne med de valgte bogstaver. Tastaturet kan dog også anvendes som full QWERTY, og præcisionen virker god.
Den kan hentes gratis fra marked


________________________________________________________________________

Better keyboardDette er et rigtig præcist tastatur. Den har endelig fået dansk tastatur og ordbog, og det er stadig rigtig nemt at ramme de rigtige taster. Der kan vælges forskellige skins hertil, så den passer til resten af dit setup på mobilen. Hentes fra android marked for ca. 15 kr.


________________________________________________________________________

TouchpalKeyboardet virker faktisk rigtig godt og har nogle gode features der gør indtastningen hurtig, men den findes kun i en engelsk/kinesisk/tysk udgave indtil videre. Dette keyboard ville nok have været vores foretrukne, men et dansk layout mangler dog for at den er helt perfekt, så vi må vente lidt endnu.
Touchpal kan hentes fra marked.


________________________________________________________________________

Smart Keyboard PRODette keyboard er et af de bedste vi har prøvet indtil nu, desværre er pro-versionen ikke gratis. Den kan dog erhverves gennem SlideMe (Se mere under programmer), hvor den kan købes for ca. 15 kr., dette er ikke en urimelig pris, men det er selvfølgelig træls det ikke er gratis som mange andre programmer til android. Grunden til det koster penge er at det er fra betalingsmarkedet, hvor eksterne udviklere bruger penge på at udvikle programmer til android og sælger dem her. Da der ikke er åbnet for android betalings-marked i DK endnu, er det nødvendigt at hente og installere SlideMe på sin telefon.
Omkring tastaturet kan vi sige at det er meget præcist og tilgivende. Rammer man forkert på en tast, retter den automatisk ordet til det rigtige. Derudover får du en masse skins, så du selv kan bestemme designet, og endvidere har programmet en masse fede features så som gestures, hvor du med et svirp med fingeren kan aktivere forudbestemte handlinger. Vil du gerne teste tastaturet inden du evt. erhverver det, kan du hente en Lite-version fra marked, hvor nogle funktioner dog er ude af funktion, men præcissionen og gestures er der stadig. Der kan selvfølgelig hentes dansk sprogpakke til gratis via android marked og æ,ø og å er inkl. i full QWERTY-keyboardet.http://dl4.htc.com/web_materials/Manual/HTC_Flyer3G/110524_HTC_Flyer_UG_V6_Danish.pdf


Sidst rettet af Admin/Martin84 Søn 12 jun - 0:00, rettet 1 gang

_________________
Mvh.
Martin

avatar
Admin/Martin84
Admin
Admin

Antal indlæg : 97
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : THY

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net/

Tilbage til toppen Go down

Re: Valg af tastaturer

Indlæg  Café King on Søn 1 maj - 6:25

Må sige at jeg bruger htc_ime som standard og det har jeg altid gjort. Du kan lave dit eget tastatur her: http://www.gimpsta.com/ og designe det helt som du har lyst til. Har desværre ikke et screenshot, men anbefaler det på det kraftigste!


/CK
avatar
Café King
Normal Bruger
Normal Bruger

Antal indlæg : 8
Join date : 30/04/11
Geografisk sted : Viborg

Vis brugerens profil

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum