Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

Organisering

Go down

Organisering

Indlæg  Admin/Martin84 on Søn 1 maj - 5:08

Hvis du har rigtig mange programmer installeret på din mobil kan det være svært at finde lige nøjagtig det program du søger, selvom de er listet alfabetisk, eller også er det bare irriterende at scrolle igennem alle apps hver gang du skal bruge et nyt program. Der findes dog et par programmer som kan gøre din hverdag lidt lettere.

SwipePad

Med dette program får du muligheden for at oprette 12 genveje til de mest anvendte programmer.
Funktionaliteten af programmet er rigtig god, og som standard fungerer det ved at du trykker på skærmens nederste venstre/højre hjørne og trækker fingeren ind mod midten af skærmen i en bevægelse (bliv ved med at holde fingeren på skærmen). Herved får du en menu frem, som viser de 12 genveje du kan indstille. Som udgangspunkt er der ikke nogen programmer, men ved at holde fingeren og slippe over et felt, får du muligheden for at vælge hvilket program dette felt skal åbne. Fremover trækker du fingeren henover det program du vil åbne, og voila, så har du en nem genvej til dine favorit-programmer.
Vil du senere ændre en genvej, holder du fingeren over genvejen, indtil den bliver gul. Du bliver nu spurgt om hvad feltet skal være genvej til.
Programmet kan også indstiles til at åbne fra en anden placering, end de nederste hjørner. Fx fra siden som i nedenstående video. Det gode er at den også kan anvendes, selvom du har et program åbent.


________________________________________________________________________

UltimateFaves

Med dette program får du også let adgang til favorit programmer.
Den fungerer dog på en let anderledes måde, ved hjælp af en "karussel".
Som regel opretter man en genvej til programmet på sin hjemmeskærm eller dock (i bunden af skærmen). Ved tryk på denne, kommer en karussel frem, som man kan dreje og vælge det program på, som man ønsker at åbne.
Man kan også oprette flere karuseller, som man kan bladre igennem, ved at slide fingeren op eller ned af skærmen, mens programmet er åbent.
Animationerne er rigtig flotte, men den mangler dog funktionen som i SwipePad, hvor man kan åbne den, selvom man er inde i et andet program.
Man kan dog oprette op til 16 genveje per karussel, men pas nu på med ikke at gøre det uoverskueligt igen ;-)
Den kan dog anvendes som et flot alternativ til standard programskuffen.Et ekstra råd

Den sidste ting du kan gøre for at gøre din mobil mere overskuelig, er at oprette mapper.

Det kan du gøre ved, enten at installere "Go Launcher"-brugerfladen, hvor det er muligt at oprette mapper i din programskuffe. Del dem fx op i spil, medier, nyheder, osv., eller du kan anvende "Folder organizer", som bruges til at oprette mapper på din hjemmeskærm.

Folder organizer

Med "Folder organizer" kan du oprette mapper på din hjemmeskærm og navngive dem.
Opret fx en til spil, media og nyheder, og smid de relevante app's herindunder.Dette er måske ikke det simpleste mappe-arkiv på android-marked, men det er efter vores vurdering det flotteste.

Som ikon for mapperne, kan du vælge at vise thumbnails, dvs. små ikoner der viser hvad der er i mappen, eller du kan vælge et bestemt ikon, for hver enkelt mappe.

For at lave en ny mappe på skrivebordet, skal du tilføje denne som en widget. Der ligger nogle forhåndsindstillede mapper i fovejen, som viser dine bookmarks, programskuffe, m.v..


For at oprette en selvvalgt mappe, åbnes Folder organizer fra programskuffen. Heri vælges labels.


Herefter kan du trykke på "menu"-knappen og tilføje en ny label.
Herefter får du en masse indstillingsmuligheder.
Nøjes med at navngive mappen og lad resten beholde deres værdier.


Nu vil du se den nye label, med dens navn. Til højre for denne er en pil med en "dropdown-menu" som du kan trykke på. Her kan du vælge "icon". Ønsker du et specifikt billede kan du vælge en fra dit album, eller du kan downloade en af de utallige ikon-pakker der findes på android marked. Du kan også vælge "show items in icon", hvilket giver dig muligheden for at se thumbnails.
Derudover kan du også vælge items. Når du trykker på denne, får du en liste frem, og du kan sætte flueben ved de programmer, du ønsker der skal vises i mappen.
________________________________________________________________________

Når du er færdig trykker du på din "hjem"-knap og går tilbage til hjemmeskærmen og tilføjer en widget. Vælg Folder organizer item og vælg den label du ønsker tilføjet

På den første skærm når du åbner Folder organizer kan du desuden ændre udseendet af mapper, hvis du trykker på prefferences, som ses i bunden.


_________________
Mvh.
Martin

avatar
Admin/Martin84
Admin
Admin

Antal indlæg : 97
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : THY

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum