Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

Livstil / sundhed

Go down

Livstil / sundhed

Indlæg  Admin/Martin84 on Søn 1 maj - 8:08

Endomondo SportsEndomondo Sports er en rigtig god GPS tracker, som kortligger din rute når du løber, cykler, svømmer eller hvad du nu ellers kan finde på, omend det så er on road eller off track. Bagefter kan du gå ind på din personlige hjemmeside på endomondo.com og få en oversigt over forløbet med hastighed, højdemåler, osv. strækning for strækning og se hvor du kan forbedre dig. Du kan desuden også købe en pulsmåler som virker med din android mobil og endomondo og få beregnet kalorieforbruget også, samt se pulsmåling strækning for strækning. Som en sidste ting kan du også køre/løbe om kap med dig selv, hvis du løber samme rute hver gang. Hermed fortæller endomondo dig hvordan du klarer dig i forhold til forrige tur, om du er 10 sek foran tiden eller bagefter fx. Du kan også konkurrere med andre og se hvordan du klarer dig i forhold til dem. På hjemmesiden kan du let finde andre der træner i samme område som dig, hvis de har slået denne funktion til, så kan du også let finde en træningsmakker, selvom i måske ikke altid har tid til at træne på samme tidspunkter.
________________________________________________________________________

RunkeeperRunkeeper minder på mange områder om Endomondo Sportstracker.
Layoutet er lidt anderledes, og det er smag og behag hvad man foretrækker.
Ellers har de to programmer de samme funktioner, bortset fra at Runkeeper ikke kan måle puls. Til gengæld er gps'en meget præcis, også selvom du træner off track i skoven. En anden ting vi også godt kan lide ved dette program er at det ikke behøver et mobildata-abbonnement, du tracker bare din rute med gps mens du træner, og når du kommer hjem kan du uploade din træning og se hvor du har været.
________________________________________________________________________

CardiotrainerCardiotrainer minder også meget om de to ovenstående programmer, til gengæld kunne den, i sidste version vi testede, ikke bruges off track, da den bruger google maps og følger vejenes forløb. Den er dog rigtig god til vedkommende som træner på asfalten, enten i form af landevejscyklen eller løb. Med cardiotrainer har du også muighed for at planlægge et vægttabsforløb, hvor programmet hjælper dig med at beregne hvor langt og hvor ofte du skal løbe for at nå dit mål. Desuden har Cardiotrainer også en auto-pausefunktion, så hvis du står og laver knæløft ved et lyskryds og venter, men ikke bevæger dig fremad, pauser den automatisk træningen indtil du igen sætter igang.
________________________________________________________________________

LocaleMed dette program registrerer din mobil automatisk hvor du befinder dig via gps'en.

I programmet kan du angive en række indstillinger, opret fx en situation der angiver hvilke indstillinger der er gældende når du er hjemme, i skole og hvad der skal være slået til og fra som standard. Så går din mobil fx automatisk på lysløs, når du nærmer dig arbejdet/skolen.

I programmet kan du angive en række indstillinger, opret fx en situation der angiver hvilke indstillinger der er gældende når du er hjemme, i skole og hvad der skal være slået til og fra som standard.

åbn programmet og tryk "add situation"
Kald den fx den første for "hjemme" og angiv fx situationen (add conditions)
Location: "din adresse på google maps"
Herefter kan du vælge hvilke indstillinger der er gældende for denne situation (add settings), fx:
Wifi: Til
Volume: Til
Når du gemmer (går tilbage) vil du blive spurgt om defaults, dvs. indstillinger der er gældende, når du ikke befinder dig indenfor nogle af de situationer du har angivet. Vælg fx:
Wifi: fra (for at spare strøm, når du går en tur nede i byen)
Volume: til
Herefter kan du tilføje lige så mange situationer du vil.
Vælg fx en for arbejde/skole, hvor adressen via google maps bestemmer at den skal gå på lydløs
Du kan også vælge en situation, hvor batteriniveauet bestemmer at mobilen skal skrue ned for lysstyrken i skærmen. Der er masser af muligheder

Hent det fra vores dropbox.
________________________________________________________________________

Find my carDette program er til alle dem som ikke lige kan huske hvor det var de parkede bilen. Rigtig smart hvis du er i storcenter eller bor i storbyen og parkerer forskellige steder fra gang til gang. Åbn programmet, marker det sted du parkerer bilen. Næste gang du skal finde bilen, trykker du på find my car. Det bruger google maps og kan navigere dig hen til hvor du parkerede din bil. OBS! Virker ikke i parkeringskældre til at vise dig hvilken etage du parkerede på desværre.
________________________________________________________________________

Har i flere, så tilføj dem gerne. Smile

_________________
Mvh.
Martin

avatar
Admin/Martin84
Admin
Admin

Antal indlæg : 97
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : THY

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net/

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum