Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

HTC Sensation

Go down

HTC Sensation

Indlæg  Larsn84 on Tirs 3 maj - 1:57HTC’s vil ifølge dem selv ikke kun at opfylde brugernes ønsker, men forhåbentlig overgå deres drømme.

Det mener de nu at have gjort med den nye HTC Sensation. Den er ikke blot blevet hurtigere, grundet den nye dual core processor, de har også overrasket kunderne med det nye HTC Watch, hvor det er muligt at se film direkte fra HTC’s egen app.

Derudover er der kommet et nyt display i med qHD opløsning (kvart HD-opløsning). Andre android high-end mobiler bruger opløsningen 800x480, men den nye HTC Sensation skiller sig nu ud ved at vise et mere detaljeret billede med sin 960x540 opløsning i ægte 16:9 widescreen format, med sin 4,3" SLCD-skærm.

Designet på HTC Sensation er også blevet forbedret. Den er naturligvis bygget op omkring et aluminium uni-body koncept, men nu med et bedre finish.

Endvidere følger der også den nye HTC Sense 3.0 brugerflade med den nye mobil. Brugerfladen skal gøre hverdagen nemmere for brugeren, samtidig med at det skal være i et flot design.

Oplåsningsskærmen er ændret, og det er nu muligt selv at bestemme hvilke yderligere ting man vil have vist på forsiden, mens mobilen stadig er låst, fx vejr, statusopdateringer fra facebook, eller hurtig-genveje til fx opkald og sms. Et opkald kan nu fx foretages ved at vælge opkaldsikonet og trække det ned i oplåsningscirklen.

Når du har låst mobilen op, ser du også et flot nyt design. Når du bladrer mellem hjemmeskærme, sker dette nu med flotte 3d effekter. Kamera, browser og vejranimationer er kun blandt mange ting der er blevet forbedret, som følge af at den nye mobil har fået flere kræfter. Billeder tages indenfor få millisekunder og videoer optages i FullHD 1080p uden de mindste problemer.

HTC mener derfor at de nu har den bedste mobil på markedet, og at de med HTC Sense 3.0 leverer den mest brugervenlige smartphone.

Vi glæder os til at teste den, og prøve alle de nye funktioner og om den virkelig lever op til navnet.

Ud fra specifikationer og nedenstående video, burde der være noget om snakken.


_________________
mvh
Lars /Staff


Larsn84
Admin
Admin

Antal indlæg : 21
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : Århus C

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum