Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

unrEVOked (HTC rooting med 1 klik)

Go down

unrEVOked (HTC rooting med 1 klik)

Indlæg  Admin on Ons 4 maj - 0:54

unrEVOked - 1-click-rooting
Nu er det nemt at roote din mobil. Med unrEVOked kan du roote din mobil med 1 klik.

Det siger teamet bag programmet, vi kan så fortælle jer der lige er et par forberedende trin der skal gennemføres inden du kan roote din Android. Vi guider dig igennem hvordan du installere driverne til din mobil, får fat på unrEVOked og hvordan du anvender det.

Pt. kan unrEVOked kun anvendes til nogle udvalgte HTC-modeller. Heriblandt er HTC Desire, Wildfire, Legend, Hero, Magic, EVO 4G og Droid incredible.

Første del er muligvis ikke nødvendig, hvis din computer kan finde ud af at installere dine drivere automatisk. I så tilfælde springer du nedenstående trin over og går direkte til trin 2.

1. Installation af drivere

Download driver-pakken og udpak den til et sted på computeren hvor du kan finde dem igen.
Du kan evt. bruge Winrar.
Du udpakker efterfølgende ved at højreklikke på filen og trykke "udpak til android-usb-drivers". Dette laver en udpakket mappe i den mappe filen ligger i.

Herefter slukker du din mobil og starter den op i bootloader, ved at holde tænd-knappen i bund samtidig med enten trackball'en eller VOL DOWN (forskelligt fra mobil-model - VOL DOWN = den knap du normalt skruer ned for lyden med).
Dette får dig ind i en ny hvid menu med en række valgmuligheder. Ser du HTC logoet som når mobil starter normalt op, skal du slukke mobilen og forsøge igen med den anden knap.
Mobilen slutter du til computeren med usb-kablet.
Herefter højreklikker du på "Denne computer/Computer" på din pc og vælger egenskaber. I det nye vindue vælger du "enhedshåndtering". I det nye vindue skulle du gerne se en liste over installerede komponenter på din computer, en af dem vil hedde "Android 1.0" og have et gult udråbstegn. Denne højreklikker du på og vælger "opdater drivere".
Herefter vælger du "gennemse min computer for drivere" og vælger den mappe hvor du pakke den tidligere downloadede fil "android-usb-drivers" ud til. Herefter trykker du næste og driverne installeres. Har du fulgt guiden korrekt skulle det efterfølgende gerne se ud som på nedstående billede, og du er klar til at roote.


Den engelske guide med nogle enkelte billeder findes her

Der findes også denne video, der forklarer hvordan du installerer driverneEfter succesfuld installation af drivere, vælger du med VOL DOWN "Reboot" hvilket genstarter din mobil. Du kan også vælge "Shut down/power off" og tænde din mobil igen. Det er igen lidt forskelligt fra mobil til mobil.

2. Download af unrEVOked og root af mobil

Selve programmer, som du skal bruge til hentes herfra

Vælg din mobil på billedet og klik på unrEVOked, og vælg derefter "download for windows" hvilket starter download af programmet.

Den downloadede fil skal herefter udpakkes.

Din mobil skal nu være tændt og tilsluttet computeren med usb-kabel. Den skal kun være tilsluttet som "oplader" (ikke diskdrev eller HTC sync). Har du HTC Sync installeret på din pc, anbefaler vi du afinstallere det mens du rooter. Det skader ikke din mobil, men det er ikke sikkert du får lov til at roote. HTC Sync kan installeres igen, når du er færdig med at anvende unrEVOked

Herefter vælger du i unrEVOked-mappen (reflash-package) filen "reflash" (reflash.exe).

Dette skulle automatisk starte rooting af mobilen. Der vil være informationer i programmet omkring forløbet. Det er vigtigt du ikke rører mobilen igen før den er færdig. Mobilen vil desuden genstarte under forløbet.
Siger programmet "waiting for device", skal du tage usb-kablet ud og sætte det i igen (prøv evt. en anden usb-port) og forsøg igen, eller luk programmet og start det på nyt. Dette skyldes at der også skal installeres nogle drivere når du er i windows, disse installeret normalt automatisk, men hvis du er lidt for hurtig på musen, når den ikke at installere driverne inden du åbner programmet.

Når din mobil er rootet vil programmet sige "jobs done" og du er nu klar til at lege videre med din rootede mobil.

Har du problemer med unrEVOked, eller har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte os. Ellers anbefaler vi at du vælger din mobil i menuen til venstre og følger den gammeldags, men længerevarende metode. Vi kan også guide dig igennem hele forløbet når vi er online. Du kan fange os på facebook, eller evt. tilføje os på msn, så hjælper vi dig sikkert igennem proceduren.

Admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 8
Join date : 28/04/11

Vis brugerens profil http://forum.altomandroid.dk

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum