Alt om Android
For at få adgang til alt indhold må vi bede dig om at logge ind eller oprette en gratis bruger. Til gengæld må du undvære de fine reklamer Smile
Latest topics
» Canada goose dunjakke Online Shop er der for dig
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:55

» Pilen sort etiket dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:39

» Hvordan vælger høj kvalitet dunjakke
by bruunbruun Tors 27 dec - 15:23

» Bluetooth på HTC Desire C
by denlillebaron Tors 27 sep - 7:56

» Alt Om Down Foret Moncler jakker
by immenseaffectio Tirs 31 jul - 19:30

» fejl ved Rooting af lg optimus 2x
by fck hero Lør 11 feb - 8:55

» Opdatering
by Larsn84 Tirs 10 maj - 9:27

» PROBLEMER MED VORES SIDE
by Admin/Martin84 Man 9 maj - 11:22

Besøg
HTML hit counter - Quick-counter.net

Før du går igang

Go down

Før du går igang

Indlæg  Larsn84 on Ons 4 maj - 5:40

I denne sektion finder du grundelementerne til hvordan du rooter din mobil.
Har du en mobil der lige er kommet på markedet, er det derfor ikke sikkert at værktøjerne er optimeret til at fungere med din mobil endnu.
Du kan også tjekke "root"-sektionen under det specifikke mærke, fx "HTC", for at se om der er nogen der har fundet en alternativ metode til at roote med. Dette er dog mere omstændigt, og har du ikke så meget kendskab til det, er det måske bedre at vente.

Når du rooter får du til gengæld adgang til meget mere. Du kan fjerne nogle af de ting som du normalt ikke kan, og som du alligevel ikke bruger. Du kan også installere en såkaldt custom ROM, som er optimeret og giver en hel anden brugeroplevelse.

Med rooting følger der selvfølgelig også et "men", og i det her tilfælde går det ud på at garantien bortfalder på din mobil, så længe den er rootet. Det betyder for dig. Sker der noget med din mobil og du sender den ind, så skal du måske selv betale for reperationen. Nogle producenter er mere tilgivende end andre, men som udgangspunkt er garantien bortfaldet. På den anden side er det muligt at komme tilbage til standard ROM, som mobilen er solgt med, og i så tilfælde dækker garantien igen. Dette gælder dog ikke hvis du selv er skyld i fejlen.
Vi skal dog også gøre opmærksom på at overclocker du din mobil, eller på anden måde får den til at yde mere end den er beregnet til, skal du ikke regne med at garantien dækker, hvis noget brænder af. Vi anbefaler på det kraftigste at du ikke benytter dig af dette, med mindre du er 100% sikker på hvad du gør.

Det skal dog siges, holder du dig til at installere de anerkendte ROM's fra respekterede udviklere, så bliver du sikkert hurtigt forfalden til at benytte custom ROMs. De bliver anvendte af tusindvis af mennesker verden over. Du kan vælge lige nøjagtig den der passer dig bedst, og med såkaldte online-kitchen's, nemt designe hvilke elementer du vil have med i din custom ROM.

Vi vil guide dig til at få den bedste oplevelse og højst sandsynlig få mere glæde ud af din android mobil, og du skal endelig føle dig velkommen til at spørge på forummet.

_________________
mvh
Lars /Staff


Larsn84
Admin
Admin

Antal indlæg : 21
Join date : 28/04/11
Age : 33
Geografisk sted : Århus C

Vis brugerens profil http://www.androidtips.mono.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Permissions in this forum:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum